Головне

Харківський бізнесмен став власником трьох футбольних клубів

15.06.2009 14:00 295 0
Власник ФК "Арсенал" (Харків) і співвласник ФК "Харків" Володимир Чумак заявив, що має намір взяти під патронат ФК "Буковина" та спробує втілити в життя свої футбольні амбіції і мрії вже у Чернівцях.

14 червня відбулося представлення нового головного тренера ФК "Буковина" Миколи Трубачова, який до цього очолював тренерський штаб команди "Арсенал" (Харків). Помічником головного тренера "Буковини" став Віталій Пушкуца, який також до цього працював тренером ФК "Арсенал".

Перед чернівецьким ФК "Буковина" новий інвестор та тренер поставили завдання вже у наступному сезоні вийти до першої ліги чемпіонату України.

За словами Миколи Трубачова, кістяком команди "Буковина" стануть місцеві вихованці футболу, однак новий головний тренер має намір запросити до "Буковини" і кілька нових футболістів, які зможуть допомогти команді потрапити у першу лігу.

Перший виступ команди " Буковини" під керівництвом Миколи Трубачова відбудеться у Донецьку, де вона братиме участь у турнірі, який 26-28 червня зорганізовує компанія "Конті".

Президентом ФСК "Буковина" залишився Василь Федорюк. Екс-головний тренер ФК "Буковина" Віктор Мглинець працюватиме у клубі тренером-селекціонером.

zik.com.ua

Коментарі ()