Головне

Павлов: У Сумах можна зібрати більше вболівальників

15.06.2009 11:59 318 0
Матч за Суперкубок України між "Ворсклою" та "Динамо" у Сумах збере більше вболівальників, ніж у Запоріжжі чи Львові. Про це заявив головний тренер полтавчан Микола Павлов.

"Нам не хотілося б, наприклад, летіти до Львова (один із варіантів, який пропонує київське "Динамо" - ред.), куди немає можливості привезти своїх уболівальників. А ми ж граємо для них! Знаю, розглядався варіант з Запоріжжям (інший варіант "Динамо" - ред.), ми були не проти", - сказав Павлов.

"Що стосується Сум, то на трибунах місцевого стадіону "Ювілейний" під час матчу за Суперкубок було б набагато більше людей, ніж у Львові чи Запоріжжі. І справа не тільки в підвищеному інтересі до гри з боку сумських вболівальників: в це місто могли б приїхати прихильники обох команд", - наголосив тренер володаря Кубку України.

Павлову хотілося би провести матч недалеко як від Києва, так і Полтави. "У цьому випадку обидві команди могли б розраховувати на солідну підтримку вболівальників. У всякому разі, після вдалої висадки "десанту" в Дніпропетровську на фіналі Кубку України наші шанувальники хочуть знову за нас повболівати, і кращого варіанту ніж цей матч я особисто не бачу", - наводить слова наставник полтавчан "СЭ в Украине".
Коментарі ()