Головне

Бондарев: "Динамо" може оскаржити рішення щодо Сум

15.06.2009 11:28 313 0
Київське "Динамо" має право оскаржити рішення прем'єр-ліги провести матч Суперкубку України у Сумах. Про це заявив генеральний директор Прем'єр-ліги Максим Бондарев у коментарі газеті "СЭ в Украине".

"Прийняте дирекцією прем'єр-ліги рішення цілком обґрунтоване, логічне і, мені здається, прийнятне для обох сторін. І мені, якщо вже бути зовсім відвертим, незрозумілі заперечення керівництва "Динамо", - сказав він.

За його словами, дирекція прем'єр-ліги діяло відповідно до регламенту. "В регламенті чітко записано, що дата, час і місце проведення Суперкубку України визначаються дирекцією прем'єр-ліги. Якщо відходити від регламенту, може настати момент, коли ми не зможемо виконати побажання зацікавлених сторін. Ліга діє згідно з "Положенням про проведення Суперкубку України", - наголосив гендиректор.

На думку Бондарева, у Сумах хороший стадіон і відповідна інфраструктура, яка дозволяє прийняти поєдинок такого рівня.

"Важлива і популяризація футболу: у регіоні, де немає команди прем'єр-ліги, поєдинок за Суперкубок напевно викличе підвищений інтерес. Ми також не повинні забувати про комерційну складову: в Сумах місткий стадіон, а отже, і кількість проданих квитків на гру буде більшою, ніж в інших містах", - додав він.

"Тому, приймаючи рішення про проведення гри в Сумах, ми враховували в тому числі і географічний фактор: і "Динамо", і "Ворскла" можуть привезти на гру значні групи підтримки. Сподіваюся, найближчим часом ситуація врегулюється і матч пройде в Сумах відповідно до регламенту", - Бондарев.

Гендиректор ліги також повідомив, що відповідно до Регламенту, за неявку "Динамо" сплатить неустойку розміром 100 тис доларів.

Коментарі ()