Головне

На матч за Суперкубок України "Динамо" виставить другий склад?

15.06.2009 10:28 319 0
В.о президента української Прем`єр-Ліги Віталій Данилов назвав шантажем заяву "Динамо" про те, що вони відмовляються грати матч на Суперкубок України з "Ворсклою" в Сумах.

Вибір місця проведення на користь Сум Данілов в інтерв`ю "Сєгодня спорт" прокоментував так: "Прем'єр-ліга виходить з чисто комерційних інтересів. Чомусь весь рік Прем'єр-ліга була легітимна і влаштовувала "Динамо", а сьогодні вона нелегітимна. Думаю, це банальний шантаж з боку "Динамо", на який не повинна йти ні Прем`єр-ліга, ні інші клуби".

За словами Данилова, "Динамо" вимагало провести цей матч лише в Запоріжжі, а Кривий Ріг і Львів ніхто не пропонував.

"У Дніпропетровську тільки що проходив фінал Кубка України. А як же популяризація футболу, про яку стільки говорить Григорій Суркіс. Я не бачу проблеми в цьому. Я бачу проблему тільки в амбіціях однієї людини, якій чомусь не сподобалося місто Суми, а сподобалося Запоріжжя. У розмовах із мною його представників, до речі, не звучали Львів і Кривій Ріг, а звучало місто Запоріжжя. Й Ігор Суркіс наполягав на ньому.""

Якщо ж Прем`єр-ліга не змінить рішення про місце проведення Суперкубку, то "Динамо" обіцяє привести на цю гру другий склад.

"Після того, як було прийняте рішення про проведення матчу в Сумах, вони (Динамо) мені сказали, що відправлять на Суперкубок другу команду. Нехай. Я розмовляв з керівництвом "Ворскли", вони кажуть, що будуть грати, хто б проти них не вийшов, і в будь-якому місті", - Данілов.

Коментарі ()