Головне

Сафіуллін: На Суркіса чекає "імпічмент"

13.06.2009 15:44 820 0

Екс-керівник ПФЛ Равіль Сафіуллін вважає, що президенту ФФУ не варто втручатися у справи ПФЛ.

Про це він сказав в інтерв'ю, повідомляє turnir.com.ua.

"Відбулась ще одна спроба Григорія Суркіса сконцентрувати всю футбольну владу в одних руках. І виконком у четвер - це яскравий доказ моїх слів", - зазначив Сафіуллін.

За словами колишнього керівника ПФЛ, доказів того, що Суркіс хоче зосередити в своїх руках футброльну владу досить багато.

"Фактів багато. Наприклад, прем'єр-лізі обіцяли, що боси клубів самі будуть формувати список арбітрів. У ФФУ від цієї ідеї відмовилися. Кілька років тому саме ФФУ вперше запросила іноземних арбітрів на фінал Кубка України. Ми просили не робити цього. Тепер вирішили заборонити іноземцям судити наші матчі", - підкреслив він.

"Вирішили створити прем'єр-лігу. Тепер хочуть передати всі права федерації, і щоб один з її президентів керував елітним ешелоном. Але нехай собі клуби самі вирішать, що ж робити", - наголошує Сафіуллін.

Він повторив, що в національний чемпіонат не потрібно залучати людей з федерації.

"Терпіння клубів закінчиться. Вони скоро зроблять йому "імпічмент". Невже Суркісу нема чим зайнятися? Має збірну, Євро-2012. Ось і нехай займається цими напрямками і залишить чемпіонат у спокої. Ще пораджу Григорію Михайловичу вболівати за весь український футбол. Бачили б ви його вигляд у Стамбулі, коли "Шахтар" забивав голи "Вердеру" і коли "Шахтар" нагороджували", - додав він.

Коментарі ()