Головне

"Шахтар" замовив на Суперкубок УЄФА дві тисячі квитків

10.06.2009 17:48 565 0
Організаційний комітет Суперкубку УЄФА виділив для "Шахтаря" більше двох тисяч квитків на матч із "Барселоною" номіналом 40 та 70 євро. При необхідності до 3 липня донеччани можуть дозамовити додаткову партію квитків.

До речі, вже на початку наступного місяця офіційний сайт УЄФА почне продаж перепусток на стадіон "Луї-Дозьєм" за допомогою Інтернет. У каси донецького РСК "Олімпійський" квитки на Суперкубок надійдуть напередодні гри.

Окрім того, з боку "Шахтаря" прозвучало побажання, щоб УЄФА і футбольний клуб "Монако" клопотали перед французьким МЗС про можливість полегшеною схеми отримання шенгенських віз для українських вболівальників. Організатори пообіцяли докласти максимум зусиль для цього і запевнили, що наявність квитка на матч, авіаквитка в обидві сторони і броні на готель будуть стовідсотковою гарантією того, що людині не буде відмовлено у візі.

До стадіону вболівальники "Шахтаря" зможуть дістатися за спеціальними вказівниками. Для тих, хто поїде в Монако на особистому транспорті, на під'їздах до арені передбачені спеціальні автостоянки по 2 євро, повідомляє прес-служба "Шахтаря".

Коментарі ()