Головне

Головко шукає кандидатів у збірну серед школярів

09.06.2009 17:30 445 0
Фінал Чемпіонату України з міні-футболу серед вихованців шкіл-інтернатів під назвою "Футбольна родина", присвяченого Дню захисту дітей у Полтаві, відвідав колишній гравець київського "Динамо" Олександр Головко.

Дебютні змагання проводилися серед 80 команд шкіл-інтернатів, а в результаті до фіналу потрапило лише 25.

"Змагання носили соціальний статус, але спортивна складова стояла на першому місці. Починання організаторів заслуговують на повагу, - резюмував по завершенні стартів старший тренер юнацької збірної команди України Олександр Головко, який провів майстер-клас для школярів.

- Буду відвертим - мені сподобалося кілька хлопчаків, у яких може бути футбольне майбутнє. Але для цього необхідно й надалі проводити подібні заходи, а футбольних фахівцям брати участь у таких турнірах".

Переможцем змагань стали юнаки з Київської області, які в матчі за друге місце обіграли футболістів Миколаївської області. "Бронза" у Луганської області. Про безкомпромісність змагань свідчить те, що призери визначалися лише за допомогою післяматчевих пенальті. Наступні змагання відбудуться також в Полтаві напередодні Різдва.

Коментарі ()