Головне

Юнацькі "Карпати" перемогли на Меморіалі Мікльоша

04.06.2009 12:48 311 0
Команда гравців 1998 року народження СДЮШОР "Карпати" (тренер - Тарас Ткачик) здобула перемогу у ІІ-му Меморіалі Карла Мікльоша, який відбувся у Львові на футбольних полях стадіонів "Школяр" і "Трудові резерви".

У турнірі, присвяченому пам'яті Карла Мікльоша, легендарної постаті в історії не лише галицького, а й всього українського футболу, взяли участь десять команд Львівської області, в складі яких змагалися юні футболісти 1998 року народження.

Боротьбу за почесний трофей вели вихованці футбольних шкіл обласного центру "Галичина", "Карпати", "Локомотив", ФК "Львів", "Покрова", СДЮШОР-4, а також ФК "Черляни" та винниківського "Руху". Зазначимо, що "Карпати" і ФК "Львів" виставили по дві команди. І саме вихованці цих шкіл, здолавши всіх своїх суперників на шляху до фіналу, в очному протистоянні розіграли головний приз.

Вирішальний поєдинок між принциповими суперниками на чудово підготовленому газоні стадіону "Школяр", за яким спостерігала чимала глядацька аудиторія, пройшов у цікавій та безкомпромісній боротьбі. Рахунок у матчі відкрили городяни. Однак цей успіх виявився для підопічних Олега Колобича першим і останнім у зустрічі. Пропущений м'яч у хорошому розумінні слова розізлив карпатівців. Команда Тараса Ткачика додала обертів і спочатку відновила рівновагу, а згодом не лише вийшла вперед, а й довела свою перевагу до двох голів: фінальний свисток зафіксував перемогу "зелено-білих" з рахунком 3:1.

Цікавим видався і поєдинок за третє місце, в якому зійшлися команди "Покрова" (тренер - Остап Горошко) та СДЮШОР-4 (тренер - Ігор Шала). Сильнішими, забивши два "сухих" м'ячі у ворота суперника, виявилися останні - 2:0.

fckarpaty.lviv.ua

Коментарі ()