Головне

Димінський збере фанатів 16 клубів, щоб пригостити пивом?

04.06.2009 12:44 263 0
25-28 червня 2009 року громадська організація "Карпати" за підтримки партнерів організовує міжнародний фан-фестиваль для футбольних вболівальників різних країн.

До Львова приїдуть 16 вболівальницьких команд, що представлятимуть різні країни Європи, а саме - команди фанів футбольних клубів "Ліверпуль" (Англія), "Шальке 04" (Німеччина), "Атлетіко" (Іспанія), "Глазго Рейнджерс" (Шотландія), "Зеніт" (Росія), "Херенвен" (Голандія), "Богеміанс" (Чехія), "Інтер", "К'єво" (обидві - Італія), "Вісла", "Островія" (обидві - Польща), "Рапід" (Австрія), а також збірні вболівальників Вельсу та Хорватії.

Україну представлятимуть вболівальники ФК "Карпати" та Збірна зірок української естради - ФК "Маестро".

"На трибунах глядачі матимуть можливість милуватись грою, смакуючи пиво, та брати участь у різноманітних конкурсах", - зазначається у релізі.

Під час турніру відбудеться благодійна акція "Фанати Європи - львівським дітям". Делегації вболівальників везуть до Львова гуманітарну допомогу (спортивну форму, іграшки, солодощі тощо).

ГО "Карпати" разом з "Мальтійською службою допомоги" організують збір коштів під час турніру, на які разом з привезеною гуманітарною допомогою буде придбана футбольна форма, м'ячі для дитячих футбольних команд інтернатів Львова та Львівської області.

Програма турніру:
25.06.2009 - прибуття команд до Львова, поселення і ознайомчі екскурсії містом.
26.06.2009 - урочисте відкриття, груповий турнір (4 підгрупи, по 4 команди в кожній, у кожної команди по 2 матчі у своїй підгрупі).
27.06.2009 - груповий турнір (у кожної команди по 1 матчу у своїй підгрупі) і чвертьфінальні матчі для команд, що зайняли перші 2 місця у своїй підгрупі).
28.06.2009 - півфінали, матч за 3-є місце і фінал, а також урочисте нагородження.

gokarpaty.org

Коментарі ()