Головне

Газзаєв обіцяє мінімум два придбання в "Динамо"

01.06.2009 13:43 556 0
Валерій Газзаєв, що очолив київське "Динамо", має намір зробити кілька придбань у найближчому майбутньому. Про це фахівець заявив на прес-конференції в РІА Новини в понеділок.

"Обов'язково будуть придбання, два як мінімуми. Зараз підписали захисника з "Осера" (Марка Фашана) з гарними даними, капітан молодіжної збірної Франції. Тепер шукаємо гравців середньої лінії й оборони, так що зараз йде робота з посилення складу. Грошей на придбання вистачить".

Російський тренер також розпові, що "цього року команда показувала досить гарну змістовну гру".

"Є стабільний склад, але існує проблема у великому травматизмі в двох центральних захисників: Діакате і Михалика. Це основні гравці. На жаль, на Михалика ми можемо розраховувати тільки з жовтня, а Діакате повинний поправитися в липні-серпні, і ми дуже сподіваємося, що він стане в лад.

Крім того, є дуже багато гарних талановитих гравців: Кравець, Кравченко, бразилець Гільєрмо, якого недавно купили. У команді дуже висока конкуренція, не тільки серед польових гравців, але і серед воротарів. Нікому просто так місця в складі не дістанеться. (Олександр) Шовсковський - дуже досвідчений воротар, грав на найвищих рівнях, а зараз переживає другу молодість. Я бачив як він грав з "Шахтарем" - мені він сподобався".

Газзаєв назвав також і імена фахівців, що будуть йому допомагати в роботі з футболістами "Динамо". "Що стосується (тренерського) штабу, те точно можу сказати, що з мною будуть працювати Микола Латиш і Володимир Шевчук, плюс залишаться Валерій Зуєв і Олег Лужний. Все інше буде обговорюватися, персонал кваліфікований, але зміни будуть", - відзначив він.

Коментарі ()