Головне

Суркіс розповів про французького новачка "Динамо"

01.06.2009 11:59 275 0
Придбання 20-річного захисника французького "Осера" Марка Фашана не входило до планів головного тренера команди Валерія Газзаєва. Про це розповів президент київського клубу Ігор Суркіс.

"Він був тиждень на перегляді в "Динамо". Мунтян дав йому чудову характеристику", - розповів Суркіс.

"Фашан володіє гарною швидкістю - і стартовою, і дистанційної, гарною подачею з правої ноги. Може, це футболіст на перспективу, а може, і одразу посилить першу команду, як це вдалося Єрьоменку. Француз може закрити всю бровку. Грає в тому стилі, в якому повинен сьогодні діяти лінійний футболіст: Алвеш - в "Барселоні" або Срна - в "Шахтарі".

За словами власника клубу, генеральний директор Резо Чохонелідзе повідомив Валерія Газзаєва.

"Він погодився взяти цього футболіста, - додав президент "Динамо". - Але цей трансфер не входить до тих, про яких тренер сказав після свого призначення. Газзаєв схильний до футболу з фланговими атаками. І вірить, що справа їх може забезпечити Гусєв. Якщо він відновиться, то одразу зросте командна швидкість. Нам би ще знайти такого гравця на лівий фланг".

Як повідомив Суркіс-молодший, Газзаєв вже вивчив можливості Гільєрме.

"Сказав, що це дуже сильний футболіст. Він його змусить працювати як треба, повірте. Момент адаптації пройшов, це показав хет-трик бразильця у Львові. Але потім він сам себе випадково вдарив по коліні і кілька останніх матчів пропустив, хоча міг грати. Таке рішення було прийнято для того, щоб з нового сезону не було вже жодних виправдань, чому футболіст, куплений за такі гроші, не грає", - наводить слова Ігоря Суркіса sport.segodnya.ua.

Коментарі ()