Головне

Кому потрібна "качка" від "Ворскли"?

31.05.2009 17:58 478 0
Кому потрібна "качка" від "Ворскли"?
Перед матчем фіналу Кубку України із "Шахтарем" черговий новинар "Чемпіона" на офіційному сайті ФК "Ворскла" Полтава побачив повідомлення, де окрім інших фактів передматчевої наради організаторів та учасників була сенсаційна інформація - гімн України не зіграють через "велику кількість легіонерів у складах обох команд".

Раніше офіційний сайт полтавчан ніколи не викликав нарікань у спортивних журналістів - інформація, як для прес-служб українських клубів, надавалася більш-менш оперативно, щодо достовірності - річ йде про ОФІЦІЙНИЙ сайт, де клуб має оприлюднювати ОФІЦІЙНУ інформацію.

Звісно, "гаряча" новина одразу потрапила на наш сайт і викликала справедливу хвилю обурення у вболівальників. За кілька хвилин у редакції пролунав дзвінок міністра спорту Юрія Павленка зі спростуванням "інформації" від "Ворскли". Згодом, цю "качку" спростував і сам гімн України, який не тільки пролунав на "Дніпро-Арені", але й був виконаний деякими із футболістів.

Щоб уникнути зловживань з боку прес-служби "Ворскли" редакція "Чемпіона" зберегла скріншоти сторінки зі згаданим повідомленням на сайті клубу. Поки що ця сторінка ще доступна тут.

 
 

Згодом ситуація знайшла своє продовження тут.

Коментарі ()