Головне

Луческу: Пріоритетом буде Ліга чемпіонів, Суперкубок більше для іміджу

31.05.2009 11:33 465 0
Луческу: Пріоритетом буде Ліга чемпіонів, Суперкубок більше для іміджу
Вихід у груповий етап Ліги Чемпіонів для "Шахтаря" буде пріоритетнішим за перемогу у Суперкубку Європи над "Барселоною".

Про це заявив головний тренер "гірників" Мірча Луческу, команда якого, зіграє проти переможця ЛЧ на третій день після матчу кваліфікації до цього турніру.

"Коли досягаєш такого рівня, якого досягнули ми, природно, матч на третій день треба сприймати як належне. Пріоритетом буде Ліга чемпіонів, а Суперкубок більше для іміджу", - зазаначив румунський фахівець.

"Природно, образа від донецької поразки від "Барселони" залишиться. Так вийшло, що наша група в Лізі чемпіонів дала двох переможців європейських турнірів - Ліги чемпіонів і Кубку УЄФА. Найважливіше - наступні ігри, які були після "Барселони", підтвердили, що моє незадоволення було по справі", - додав він.

За словами Луческу, певний реванш "Шахтар" взяв на Камп "Ноу".

"Це буде зовсім інша гра. Для нас вона важлива тим, що ми зможемо визначити, на якому рівні перебуваємо. Але це не наш пріоритет. Головне - вийти в груповий етап Ліги чемпіонів. Це буде складно, але це завдання нам потрібно буде вирішити", - наводить слова тренера прес-служба "Шахтаря".
Коментарі ()