Головне

Сьомін: Найважливіший турнір ми виграли. Вітаємо "Шахтар" із перемогою у Кубку УЄФА

26.05.2009 21:50 460 0
Після останнього матчу прем'єр-ліги України головний тренер "Динамо" Юрій Сьомін, який проводив останній матч із командою, підвів підсумки своє півторарічної роботи у клубі.

"Сьогодні можна підвести підсумок півторарічної роботи моєї роботи разом із командою, разом із обслуговуючим персоналом. Усі задачі, котрі ставилися президентом ми поетапно виконали. Якщо ви пам'ятаєте, у січні 2008 року ми відставали від "Дніпра" очок на шість-сім, але завоювали друге місце. Далі була задача вийти у груповий етап Ліги Чемпіонів - ми вийшли", - наводить слова тренера кореспондент "Чемпіона".

На погляд російського фахівця, "Динамо" непогано грало на міжнародній арені, але моментами удача відверталася, однак команда мала своє обличчя і хорошу свою репутацію, як у Лізі Чемпіонів, так і в Кубку УЄФА.

"Ми стали чемпіонами, і в процесі відбувалося достатньо змін, і змін на краще. Я маю усім дуже подякувати, подякувати президенту, який був однодумцем у всіх питаннях, подякувати вболівальникам", - додав Сьомін.

З першого червня екс-тренер "Динамо" переходить "у свій другий рідний клуб - "Локомотив". "Бажаю Валерію Газзаєву продовжити і примножити успіхи київського "Динамо", - наголосив росіянин.

"Хочу подякувати футболістам, які на матч, на який, здавалося би, мало бути важко налаштувати гравців, - вони грали з усіх сил, грали дуже добре, сприймали усю тренувальну програму. За цей період як тренер я був щасливим. Мене оточували чудові люди, я практично не бачив жодних негативів - це найголовніше",  - сказав Юрій Сьомін.

За словами тренера, у всьому світі змаганням номер один є чемпіонат і Ліга Чемпіонів. "Найважливіший турнір ми виграли. Вітаємо "Шахтар" із перемогою у Кубку УЄФА".

"Якщо бути професійно об'єктивними, то у травні нам не вистачило ресурсів, а саме гравців. Проти "Шахтаря" ми грали без чотирьох-п'яти основних гравців", - підсумував він.

Коментарі ()