Головне

Мілевський допоміг Сьоміну грюкнути дверима. ВІДЕО

26.05.2009 16:35 765 0
Мілевський допоміг Сьоміну грюкнути дверима. ВІДЕО
Свій останній матч в ролі головного тренера київського "Динамо" Юрію Сьоміну вдалося виграти та ще й в кого. Вперше за останні 1,5 роки Сьомін зумів обіграти Луческу та його донецький "Шахтар". У матчі в Києві все вирішив єдиний гол Мілевського, який був забитий наприкінці гри.

Після ранішнього вручення нагород від Президента України Віктора Ющенко футболісти донецького "Шахтаря" були якимось млявими. Чи то було тяжко знайти мотивацію на гру, що вже нічого не значить, чи то святкування виграшу Кубка УЄФА видалося затяжним.

"Шахтар" в цій грі не стільки грав, як скоріше чекав, щоб швидше закінчився двобій, причому завдання було єдине - головне не програти.

"Динамо" протягом матчу мало перевагу як в грі так і за гольовими моментами. У першій 45-хвилинці небезпечно пробивав головою Гіоане - трохи вище воріт та після удару Алієва Худжамов відбив м`яч перед собою, а на добивання не встиг Мілевський.

Другий тайм знову проходив у невисокому темпі і після виходу на поле Фоміна дещо активізувався в нападі "Шахтар". Удар Фернандіньо блокував Юсуфф, а Фоміну двічі не дали пробити.

З хвилини 70 обидві команди ще більш збавили оберти і така гра пішла на користь господарям. На 79 хвилині біля свого штрафного майданчика помиляється Чигриньский і Мілевський ударом з 18 метрів пробиває у кут воріт Худжамова - 1:0.

У завершальні 10 хвилин гри вже забігав "Шахтар". На 89 хвилині Фомін забігає в положення поза грою, але дуже незадоволений рішенням бокового судді. На 3 доданій хвилині небезпечний простріл Фернандіньо і лише Мандзюк не дає Левандовському добити м`яч у ворота.

Через кілька секунд пролунав фінальний свисток, який завершив у "Динамо" еру Сьоміна і дає старт новій - ері Газзаєва. 

"Динамо" - "Шахтар" 1:0 (0:0)

Гол: 1:0 - Мілевський (79) 

"Динамо": Шовковський, Гіоане, Вукоєвіч, Корреа (Гусєв, 90+2), Алієв, Єрьоменко, Мілевський, Мандзюк, Ель Каддурі, Асатіані, Юссуф

"Шахтар": Худжамов, Хюбшман (Дуляй, 46), Фернандіньо, Жадсон, Левандовскі, Гладкий (Селезньов, 71), Вілліан (Фомін, 59), Рац, Чигринський, Срна, Чижов

Попередження: Каддурі (14), Хюбшман (45)

Коментарі ()