Головне

Нінковіч: Якби Сьомін залишився, ми б багато зробили в Лізі чемпіонів

26.05.2009 10:29 294 0
Гравці київського "Динамо" не очікували зміни головного тренера команди. Нагадаємо, у понеділок контракт із "біло-синіми" підписав Валерій Газзаєв, а нинішній наставник команди Юрій Сьомін у двобої 30-го туру чемпіонату України проти "Шахтаря" востаннє виведе "Динамо" на поле.

"Матч із "Шахтарем" - останній для нас з Юрпаличем? Не вірю!. Я до останнього сподівався, що він залишиться. Уся команда звикла до нього, він - до нас. Не знаю, стали ми краще грати або гірше. Але в кожній грі при Сьоміну ми билися один за одного, чого раніш не було. Ми з ним проробили лише півтора року і досягли великих результатів.

Колишні помилки, коли пропускали багато м'ячів на останніх хвилинах, вже б не повторили Образливо, що програли "Шахтарю" у Кубку УЄФА. Але усі знають, що "Шахтар" йшов до європеремоги п'ять років, а ми могли це зробити за півтора року. І я впевнений, якби не травми Михалика, Кравця, Діакате - цих поразок не було б", - цитує Нінковіча "Сєгодня спорт".

Також півзахисник висловив впевненість, що із Сьоміним "Динамо" виступили б пристойно у Лізі чемпіонів.

"Якби Сьомін залишився, ми б багато зробили в Лізі чемпіонів. А виходить, усе прийдеться розпочинати з початку. Газзаєв? Партнер по збірній Сербії Красіч, що працювала з ним у ЦСКА, говорить, що це гарний тренер і чоловік. Але я усе ще не вірю, що Сьомін іде..."

Коментарі ()