Головне

Молодіжна збірна України готується до старту у кваліфікації Євро-2011

20.05.2009 14:19 320 0

У середу, 20 травня, старший тренер молодіжної збірної України Павло Яковенко оприлюднив список гравців, котрі готуватимуться до першого поєдинку кваліфікаційного турніру Євро-2011 (U-21) проти команди Мальти. Ця гра відбудеться 9 червня у Бородянці (Київська обл.).

На навчально-тренувальний збір, що розпочнеться 30 травня, наставник запросив 24 виконавців, серед котрих немає жодного новачка. Зауважимо, що до безпосереднього старту у відбірному етапі континентальної першості наша молодіжна команда готуватиметься в Ірпіні. Нагадаємо, що 31 березня відбувся перший матч у нашій групі. За його підсумками команда Словенії на виїзді обіграла Мальту - 2:0, і вийшла у лідери відбірного квінтету. Також у кваліфікації Євро-2011 (U-21) "синьо-жовтим" протистоятимуть французи та бельгійці.

Згідно із форматом кваліфікаційних змагань, 52 збірні розподілені на 10 груп: у двох виступатиме шість команд, у вісьмох - по п'ять. Десять переможців груп і чотири найкращі другі збірні розіграють у стикових матчах сім путівок до Данії, де у 2011 році й відбудеться фінальний турнір молодіжної першості Європи.

Склад молодіжної збірної України

Воротарі: Антон Каніболоцький ("Дніпро" Дніпропетровськ), Денис Бойко ("Динамо" Київ)

Захисники: Андрій Григорик ("Іллічівець" Маріуполь), Євген Селін ("Металіст" Харків), Олексій Курилов ("Зоря" Луганськ), Ярослав Ракицький ("Шахтар" Донецьк), Андрій Фартушняк ("Харків"), Вадим Родина ("Динамо"), Сергій Вовкодав, Олександр Матвєєв (обидва - "Ворскла" Полтава)

Півзахисники: Максим Білий ("Харків"), Тарас Степаненко ("Металург" Запоріжжя), Володимир Бідловський, Олег Голодюк (обидва - "Карпати"), Микола Морозюк ("Динамо"), Антон Поступаленко ("Металіст"), Валерій Федорчук ("Львів"), Володимир Чеснаков ("Ворскла"), Єгор Лугачов ("Спартак" Москва, Росія);

Нападники: Андрій Ярмоленко, Роман Зозуля (обидва - "Динамо"), Денис Васін ("Чорноморець" Одеса), Євген Коноплянка ("Дніпро"), Володимир Лисенко ("Арсенал" Київ).

ffu.org.ua

Коментарі ()