Головне

Суркіс: "Якщо Сьомін захоче піти, тримати його не буду"

20.05.2009 08:53 408 0

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс не буде тримати головного тренера клубу Юрія Сьоміна, якщо той захоче залишити команду.

"Можу сказати так: якщо Сьомін заявить, що хоче піти, - а, окрім "Локомотіва", як я розумію, інших варіантів бути не може, - тримати його не буду. І вмовляти, незважаючи на контракт, який діє до 2011 року, також не буду. Тому що тоді це вже буде робота без душі. Та до того ж у Сьоміна є свої проблеми - а саме питання, пов'язане з акціями "Локомотіва", частиною яких він володіє. Можливо, йому пообіцяли повернути їх", - сказав Суркіс в інтерв'ю "Советскому спорту".

Однак президент зауважив, що Сьомін з ним не говорив про це.

"Після повернення з Москви Сьомін мені про бажання піти з "Динамо" не говорив. Але якщо "Локомотів" запропонує йому роботу, на яку він погодиться, відпущу без компенсації за розірвання контракту. Так, тоді я буду шукати нового головного тренера. Але, повірте, для такого клубу, як "Динамо", це не проблема. А зараз у нас у команді чудова атмосфера", - додав Суркіс.

Нагадаємо, раніше Ігор Суркіс був впевненим, що головний тренер киян Юрій Сьомін продовжить роботу в українському клубі.

Коментарі ()