Головне

У Львові фінал Кубку УЄФА дивитимуться в організованій фан-зоні

19.05.2009 21:07 305 0

Перегляд фінального поєдинку кубку УЄФА між донецьким "Шахтарем" та бременським "Вердером" 20 травня відбудеться в організованій фан-зоні на північній стороні пл. Ринок. Акція відбуватиметься у межах підготовки Львова до Євро-2012.

З 19:00 на північній стороні пл. Ринок розпочне роботу організована фан-зона, що максимально відповідатиме вимогам УЄФА.

"Кілька місяців тому управління інформації та промоцій департаменту "Євро-2012" спільно з львівськими вишами розробили концепцію фан-зон - сьогодні настала черга практичної реалізації концепції. До організації фан-зони залучені служби Головного управління Міністерства надзвичайних ситуацій та ЛМУ ГУМВС у Львівській області, управління охорони здоров'я Львівської міської ради, станція швидкої медичної допомоги, а також стюарди та волонтери Львівського інституту економіки та туризму", - прокоментувала начальник управління інформації та промоцій департаменту "Євро-2012" Львівської міської ради Соломія Білонога.

Окрім того, перегляд фінального матчу Кубку УЄФА нагода розпочати реальну роботу із поширення та навчання культури вболівання. Серед відвідувачів фан-зони розповсюджуватимуться правила поведінки у фан-зоні, також на території фан-зони вестиметься відео спостереження.

"Віримо, що львівські фани стануть прикладом вболівання для усієї України, недаремно саме наше місто дало розвиток українському футболу 115 років тому" - додала Соломія Білонога.

zaxid.net

Коментарі ()