Головне

Луческу: Шкода, що не буде грати Дієго...

19.05.2009 13:06 281 0
У вівторок головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу провів передматчеву прес-конфренцію напередодні фіналу Кубка УЄФА з "Вердером". Румунський тренер зазначив, що скоріше за все в цій грі буде грати Жадсон, який мав ушкодження.

"Жадсон провів останні два дні в загальній групі. Я задоволений, так що він швидше за все зіграє. Що стосується нашого складу на гру, то ми проаналізуємо сьогоднішнє тренування і приймемо рішення безпосередньо перед грою", - цитує Луческу Террикон.

Також Луческу вважає, що український футбол зробив великий крок вперед, а його команда досягла фіналу Кубку УЄФА.

"Останнім часом український чемпіонат дуже виріс, і українські клуби демонструють гарні результати в єврокубках. Особливо відзначу досягнення "Шахтаря" і київського "Динамо", що дійшли до півфіналу Кубка УЄФА. Упевнений, що цей фінал ми заслужили, і всі ми бажаємо привезти трофей до Донецька".

Не вважає Луческу великою втратою для "Вердера" відсутність у фінальній грі трьох гравців основи німецького клубу.

"У фіналі Кубка УЄФА імена не грають великої ролі. Тут дуже велика мотивація, амбіції... І в нашої команди, і в "Вердера" у складі 28 гравців. Немає Алмейди - Розенберг грав більше останнім часом. Мертезакер? Предль може легко його замінити. Про кого я шкодую, так це про відсутність Дієго. Хотілося б подивитися, як проти нього зіграли б Фернандіньо, Жадсон, Ілсіньо..."

Коментарі ()