Головне

Луческу: Ми можемо переграти будь-якого суперника

19.05.2009 10:04 282 0
Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу в інтерв'ю офіційному сайту УЄФА розповів, що його команда може премогти будь-якого суперника.

"Ми провели гарну передсезонну підготовку, у команді з'явилися нові гравці. Моя помилка полягала в тому, що я занадто швидко почав підводити новачків до основного складу, через що ми на початку чемпіонату несли втрати. Щось у наших діях явно не ладилося: команда була діючим чемпіоном країни, але не демонструвала належного футболу. Не додавали оптимізму і кілька випадково пропущених голів у матчах, де ми виглядали краще суперників.

Але часом "Шахтар" виглядав добре, і це давало мені віру. Завжди був упевнений у тім, що команда відновить колишні кондиції і почне грати, як торік".

Після втрати шансів на захист чемпіонського титулу ми зосередилися на єврокубках. Можливо, нам би вдалося пройти далі в Лізі чемпіонів, але ми програли важливий матч "Барселоні", ведучи в рахунку до 88-й хвилини. Згодом ми відійшли від цієї поразки, взяли реванш на "Ноу Камп" і вирішили боротися до кінця в Кубку УЄФА. Перемога над "Барсой" у гостях додала команді гарний імпульс для старту в новому турнірі.

Вважаю, ми заслужили вихід у фінал, що доводять перемоги над ЦСКА, "Тоттенхемом", "Олімпіком" і київським "Динамо". Вважаю, результати цих ігор говорять про те, що ми в змозі здолати будь-якого суперника, включаючи "Вердер", - резюмував Луческу.

Коментарі ()