Головне

Суркіс: "Результативна гра Гільєрме не стала для мене сюрпризом"

18.05.2009 20:00 290 0

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував успішний дебют - гольову передачу і хет-трик у ворота "Карпат" - найдорожчого гравця в історії клубу - бразильця Гільєрме, за якого свого часу в цілому довелося заплатити близько 15 мільйонів доларів.

"Не сказав би, що результативна гра Гільєрме стала для мене сюрпризом. Не втомлювався повторювати, коли багато хто сумнівався, що цей форвард - гравець високого класу. Інша справа, що судити про його можливості по першому поєдинку, хай і проти одного з найскладніших для нас на внутрішній арені суперників, поки передчасно", - сказав Суркіс.

"Для повноцінної адаптації футболісту, який через травми не грав на серйозному рівні декілька місяців, буде потрібно ще якийсь час, але не випадково ж за Гільєрме вели полювання селекціонери найсильніших європейських клубів. І річ навіть не в тому, що "Карпатам" він забив три м'ячі і зробив результативну передачу. Гольове чуття, спокій і чіткість у прийнятті рішень - ось його головні якості", - додав він.

Відзначив президент "Динамо" і фінського легіонера команди Романа Єрьоменка. Його контракт у "Удінезе", за словами Суркіса, викуплять найближчим часом.

newsru.ua

Коментарі ()