Головне

П'ятов: Кубок УЄФА значить для нас дуже багато

18.05.2009 13:41 329 0
Кубок УЄФА дуже багато значить для гравців донецького "Шахтаря". Про це напередодні фінального матчу проти "Вердера" заявив воротар української команди Андрій П'ятов.

"Я спокійний. Я брав участь у різних фіналі. Зараз ми маємо провести завершальний поєдинок Кубку УЄФА, який для всіх значить дуже багато. Але життя триває. У фіналі кожна з команд намагатиметься досягти максимального результату", - зазначив футболіст.

Голкіпер збірної України не надто замислюється про гру суперника. "У кожної команди свій стиль, і матчі не бувають однаковими. У нас теж є своя гра. Багато що в цій зустрічі буде залежати від нашої підготовки".

У той же час Пятов зазначив, що у бременців дуже потужна команда, яка знайде спосіб замінити дискваліфікованого бразильського півзахисника Дієго. "Важко сказати, як позначиться його відсутність. Замість нього вийде інший гравець, який намагатиметься довести, що він не гірше Дієго".

За словами голкіпера, "Шахтар" може покращити свою гру. "Вважаю, що можна було зіграти і краще. У моменти з пропущеним м'ячами ми могли діяти успішніше. Але це футбол"

Як повідомив П'ятов, до фіналу у "Шахтаря" не буде жодної спеціальної підготовки, інформує uefa.com.

Коментарі ()