Головне

Любош Міхел: Щастя "Шахтаря", що у "Вердера" не буде Дієго

18.05.2009 11:45 171 0
Відсутність плеймейкера бременського "Вердера" у фінальному матчі Кубку УЄФА дуже позначиться на атакувальних діях німецької команди проти донецького "Шахтаря". У цьому переконаний працівник клубу Ахметова та екс-арбітр ФІФА Любош Міхел.  

"У центрі поля вся гра бременців йде через Дієго, і щастя для нас, що в Стамбулі він не буде грати", - сказав Міхел.
За словами екс-арбітра, Дієго виконує такий же обсяг роботи, як у донеччан Фернандіньо і Жадсон разом, приблизно 80% передач в центрі поля йдуть через нього.

"У кожній грі він створює по 5-6 гольових моментів для своїх партнерів. Окрім того, останнім часом він і сам багато забиває. Я вважаю, що відсутність Дієго у фінальному матчі - це дуже серйозна втрата для "Вердера". Те ж саме можна сказати й щодо Уго Алмейди, який також дискваліфікований. Він дуже небезпечний нападник", - додав словак.

На думку Міхела, "Вердер" - дуже фізично сильна команда, особливо, у захисній лінії всі гравці потужні.

"Налдо і Мертезакер - так ті взагалі під два метри кожний".

Представник "Шахтаря", пам'ятає Клаудіо Пісарро ще з виступів за "Баварію" та "Челсі".

"Зараз у "Вердері" він - головна ударна сила. Це дуже небезпечний і дуже досвідчений форвард. Вміє добре поборотися у штрафному, уміло прикриває м'яч корпусом, іноді може і ліктями попрацювати. Дуже добре готовий фізично. І взагалі, манерою гри він чимось мені нагадує Мілевського", - наводить слова колишнього судді segodnya.ua.

Коментарі ()