Головне

Кононов розповів про синдром "Карпат"

17.05.2009 01:30 268 0
Львівські "Карпати" давно вирішили завдання на сезон - залишитися у прем'єр-лізі. Як вважає головний тренер клубу Олег Кононов, саме це і вплинуло на ставлення гравців до гри з "Динамо".

"Ми давно вирішили завдання залишитися у вищій лізі. Так, очевидно, вважають і багато футболістів. Протягом останніх років команда досягала певного результату, зокрема, залишалася у вищій лізі, і на цьому заспокоювалася. Думаю, цей синдром триває і зараз. Коли ми зможемо його подолати, і всі гравці будуть психологічно готові до того, щоб боротися за високі місця, тоді буде і результат", - наводить слова Кононова офіційний сайт "Динамо".

На думку наставника "Карпат", "Динамо" задали такий ритм гри та швидкість виконання передач і відкривання, що львів'яни просто не змогли їм протистояти.

"Наша команда багато помилялася і через це ми отримали у свої ворота більше половини голів. Якщо брати гру в цілому, звичайно, за такого відсотку браку в передачах, як був у нас, будь-яка команда програє", - додав Кононов.

За словами тренер "Карпат", його команді потрібно дати час, але він не можу сказати, скільки саме.

"Все залежить від нашого терпіння", - підсумував тренер.

Коментарі ()