Головне

Гільєрме почав відпрацьовувати інвестиції

16.05.2009 18:19 560 0
Гільєрме почав відпрацьовувати інвестиції

Схоже на наступний сезон у команді Юрія Сьоміна не буде браку нападників. Непогану заявку на місце в основному складі "Динамо" зробив найдорожчий гравець киян Гільєрме. Бразилець у Львові зміг оформити хет-трик, віддати гольову передачу та примудритися не реалізувати ще як мінімум один момент.

Зважаючи на колись анонсовані плани клубів Прем'єр-ліги з наступного сезону збільшити присутність на полі українських гравців із чотирьох до п'яти, то у гвінейського форварда киян Бангура з'явився сильний конкурент. Адже через обмеження Артему Кравцю швидше за все доведеться конкурувати із тезкою Мілевським, а для Гільєрме та Бангура відсутність у основі захисту динамівців українських виконавців буде не дуже на руку. А там ще й найкращий "молодіжний" бомбардир Зозуля на обрії. Тому гвінейцю, який забив не один а два голи (другий помилково не зарахували через нібито оффсайд), але все-таки транжирив моменти, є про що подумати. Власне як і бразильцю, який також надто часто опинявся поза грою та інколи пробивав не туди, куди треба.

Загалом щодо матчу, чинний чемпіон України напіврезервним складом відіграв спокійно, без особливого напруження. Примітно, що чи не вперше на полі разом опинилися Алієв і Кравченко, який, щоправда, грав не на звичній позиції. Чи не той же ліміт змушує Сьоміна награвати одразу п'ятьох українців в основі?

"Карпати", які традиційно для себе завершують сезон у середині таблиці, як і кияни не мали особливої мотивації на гру. Хіба що публіку потішити та Кузнецову допомогти у гонці бомбардирів. Але публіка після "трьошки" від київського бразильця уже не мала сумнівів у бажанні своєї команди боротися, а львівський голеадор явно не хотів влучати то по м'ячу, то у ворота. Однак, забити гол престижу змогли - Тарасенко постарався.

"Карпати" - "Динамо" - 1:4 (0:1)

Голи: 0:1 - Гільєрме (36), 0:2 - Гільєрме (60), 0:3 -  Гільєрме (73) 0:4 - Бангура (86). 1:4 - Тарасенко (90+3)

"Карпати": Романенко, Кобін, Тубіч, Тарасенко, Петрівський, Пшеничних, Голодюк, Худоб'як (Гурулі, 62), Кожанов (Зєньов, 70), Кополовець (Ткачук, 78), Кузнєцов

"Динамо": Шовковський, Єрьоменко, Мандзюк, Асатіані, Несмачний, Корреа, Ель Каддурі (Кравченко, 68), Алієв (Ярмоленко, 76), Нінковіч, Зозуля (Бангура, 72), Гільєрме

Попередження: Єрьоменко (59)

Коментарі ()