Головне

Пучков: Обговорювати суддівські помилки не хотілося б

16.05.2009 09:24 195 0
Головний тренер "Таврії" Сергій Пучков прокоментував нічию (2:2) у матчі 28 туру з ФК "Львів".

"Для глядачів це був цікавий матч. Нам було дуже складно настроїти хлопців при рахунку 0:2. У перерві відбулася серйозна розмова за участю почесного президента Сергія Куніцина. Ми по-чоловічому з хлопцями поговорили і в другому таймі вони стали грати по-іншому.

Обговорювати суддівські помилки не хотілося б. Для цього є інспектор матчу, представники суддівської Феміди. Нехай вони розбираються. Десь на діях оборони позначилася відсутність Старцева і Джурічіча через мікротравми.

Трохи мандраж був у захисників, та й у Бандури не було ігрової практики, хлопець трохи перегорів. Але життя продовжується, залишилося 2 гри і я упевнений, що вони принесуть задоволення уболівальникам. Але зіграли сьогодні не в силу своїх можливостей. Коментувати суддівство, як я уже відзначав, я не буду. У нас з'явився бомбардир, а м'ячі були забиті прекрасні. І взагалі другий тайм був показовим. Ми зробили 2 заміни з акцентом на атаку. Було велике бажання забити переможний гол у Бобаля і Фещука, але штрафні їм не вдалися", - цитує тренера офіційний сайт "Таврії".

Коментарі ()