Головне

Луческу: "Динамо" зіграло дуже добре, організовано, як і очікувалося

13.05.2009 23:26 353 0
Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу після виходу його команди до фіналу Кубка України похвалив свого суперника - київське "Динамо".

"Була дуже складна гра, але ми, у принципі, до такої гри були готові. Я був упевнений, що "Динамо" покаже все, на що воно здатні, тому що справа була не тільки у виході у фінал Кубка України, але й у престижі.

"Динамо" зіграло дуже добре, організовано, як і очікувалося. Природно, вони використовували всі можливості і шанси, що дозволили б їм пройти далі. З їх боку були і жорсткість, і в деяких моментах симуляція, але хочу відзначити ще раз - зіграли вони дуже добре. За великим рахунком, це така гра, в якій кожен із суперників міг перемогти і пройти у фінал. Виграли ми. Можливо тому, що в нас було більше терпіння. Дуже добре, що в нас наприкінці не було паніки, ми не кинулися атакувати, а були уважні і сконцентровані як в обороні, так і в атаці", - цитує Луческу офіційний сайт "Шахтаря".

Також румунський наставник "гірників" розповів, що він залишився незадоволений грою команди в першому таймі.

"У першому таймі я був незадоволений, у перерві відбулася жорстка і серйозна розмова. У першій половині гри було багато довгих передач, не властивих нашій команді - і, природно, втрати. Саме не вистачило того терпіння, про яке я вже говорив. У другому таймі, навпаки, ми провели кілька контратак, що могли привести і до забитого гола.

Чесно кажучи, не обійшлося в нас і без везіння. Швидше за все, це відбулося тому, що суперник дуже хотів виграти, забити гол. Ця перемога дуже важлива й у психологічному плані, вона дозволить нам спокійно, із упевненістю готуватися до фіналу Кубка УЄФА. У першому таймі я помітив, що деякі гравці не йшли жорстко в єдиноборства, напевно, десь, берегли себе. Шкода, що одержав травму Жадсон, подивимося, що можна зробити, як відновити його до фіналу."

Коментарі ()