Головне

Каддурі: Всі завдання ми вже вирішили

13.05.2009 12:37 492 0
Київське "Динамо" вже вирішило усі завдання у чемпіонаті України та збирається здобути Кубок України. Про це напередодні півфіналу Кубку України проти донецького "Шахтаря" заявив півзахисник киян Бадр Ель-Каддурі.

"У Донецьку потрібно перемагати. Для нас головне додатково до чемпіонства здобути Кубок України, щоб завершити сезон у доброму гуморі і спокійно готуватися до відпустки", - сказав футболіст збірної Марокко.

"Всі завдання ми вже вирішили. Гадаю, краще виграти чемпіонат раніше, ніж бути в напрузі до останнього матчу, від якого усе залежало би", - наводить слова гравця сайт "Динамо".

За його словами, тепер команда Юрія Сьоміна може спокійно готуватися до поєдинку з "Шахтарем", а потім, можливо, і до фіналу Кубку України.

"В усіх матчах із "Шахтарем" ми грали добре, але все вирішували маленькі нюанси. Є багато чинників, які грають за "гірників". Окрім того, в нас завжди багато травмованих, тому у тренера немає можливості для різних тактичних варіантів, доводиться розраховувати на 11 футболістів, які грають весь сезон. Якби на поле змогли вийти всі, хто зараз травмований, було б значно краще. Але все одно ми працюємо і боремося до кінця", - додав хавбек.

Коментарі ()