Головне

Луческу знову переграв Сьоміна або "Шахтар" побореться за ще один Кубок

13.05.2009 21:45 422 0
Луческу знову переграв Сьоміна або "Шахтар" побореться за ще один Кубок

Юрію Сьоміну на чолі київського "Динамо" фатально не щастить в протистоянні з донецьким "Шахтарем" часів Мірчи Луческу. За 1,5 роки Сьомін програв абсолютно всі очні протистояння румунському тренеру в національній першості, за виключенням Кубку Першого каналу. Після вильоту з півфіналу Кубка УЄФА на цій же стадії "Шахтар" зупинив "Динамо" і в Кубку України.

І знову таки "Динамо" створювало моменти, але забив "Шахтар" і знову наприкінці матчу. Знову спрацювала заміна Луческу як і в півфіналі Кубка УЄФА, але цього разу переможний м`яч на рахунку Маріуша Левандовських.

У першому таймі обидві команди зберігали невисокий темп і була більш-менш толерантна гра. Хоча при будь-якому порушенні правил з лавки зіскакував Сьомін, намагаючись щось довести головному арбітру гри Юрію Можарівському, котрий ще до гри був в ролі "камікадзе". І якщо Луческу, схоже, претензій до рефері мати не буде, а ось Сьомін...

Тим не менш у першому таймі команди обмінялися гольовими моментами і вже тут головними були воротарі. Удар Алієва парирував П`ятов,  а Богуш двічі переривав вихід сам на сам Адріано. На 40 хвилині той же Алієв прострілив у воротарський майданчик, а Вукоєвич не зумів переправити м`яч у ворота. У гостей ще варто відзначити постріл Каддурі - вище воріт, а в господарів удар Фернандіньо - поруч з воротами.

Другий тайм був більш бойовим. Причому, ледве не билися хорвати Вукоєвич та Срна, а моментів біля обох воріт вистачило ще б на один матч.

У "Шахтаря" Адріано, а в "Динамо" Мілевський мали нагоди як мінімум двічі забивати в цій грі.

Гол же у ворота "Динамо" - це класика помилок і посібник, як їх не варто не припускатися. На 79 хвилині Левандовських пробиває сильно низом і Богуш відбиває перед собою, а ось на добивання Ілсіньо не встигає. Через чотири хвилини майже момент-близнюк. Фернандіньо пробиває сильно з метрів 19-ти і Богуш знову відбиває перед собою, а першим на добивання грає Левандовських, який забиває переможний гол в цій зустрічі.

У "Шахтаря" за кілька хвилин був шанс подвоїти рахунок, але Ілсіньо та Адріано по-піжонськи не використали вихід два в два. "Динамо" всіма силами намагалося забити і моменти були. Мілевський замість удару з метрів 15, роздобрів і намагався відпасувати на Каддурі, але пас перервав захисник. Уже в доданий арбітром час удар Алієва парирує П`ятов, а у всьому іншому все як і раніше - "Шахтар" знову виграв у "Динамо" і в фіналі Кубка України буде екзаменувати "Воркслу".

"Шахтар" - "Динамо" - 1:0 (0:0)
Гол: 1:0 - Левандовськи (83).

Шахатр: П`ятов, Срна, Кучер, Чигринський, Рац, Хюбшман, Гай (Вілліан, 57), Жадсон (Левандовськи, 74), Фернандіньо, Ілсіньо, Адріано (Гладкий, 57).

Динамо: Богуш, Бетао, Сабліч (Єрьоменко, 16), Асатіані, Несмачний, Ель Каддурі, Вукоєвич, Алієв, Нінкович, Мілевський, Бангура.

Попередження: Мілевський (26), Ілсіньо (38), Ель Каддурі (50), Алієв (84), П`ятов (89).

Коментарі ()