Головне

Сабо: я не тримаю на Гусина зла

08.05.2009 20:17 281 0

Екс-тренер київського "Динамо" Йожеф Сабо готовий тренувати команду Першої ліги.

"Після того як я залишив посаду головного тренера "Динамо", в мене було кілька пропозицій. Була пропозиція від збірної Угорщини, якою я дуже зацікавився. На жаль, у зв'язку з тим, що у мене не було ліцензії PRO, я її не очолив . Тепер вона у мене вже з'явилася, я отримав ліцензії А, В, PRO та диплом за гарне навчання. Але зараз у збірній Угорщини вже інший тренер", - сказав він.

"Було кілька пропозицій від українських клубів, але зараз вже немає сенсу про них говорити. Я вже давно давав інтерв'ю і говорив, що мрію тренувати, скільки б про мене поганого не говорили. Я готовий навіть взяти команду Першої ліги, але тільки в тому випадку , якщо президент мені скаже, що команда буде працювати на перспективу ", - підкреслив Сабо.

Говорячи про український футбол колишній "динамівець" підкреслив, що ні одній команді не під силу претендувати на боротьбу з "Динамо" і "Шахтарем".

Сабо запевнив, що не збирається працювати в "Шахтарі".

"Пропозиція стати спортивним директором "Шахтаря" до мене не надходила і, думаю, що не надійде. Так і з мого боку було б не дуже гарно - стільки років пропрацювати в "Динамо", а потім перейти до донецького клубу", - сказав він .

Говорячи про заяви Андрія Гусина в пресі, Сабо сказав:

"Я ходжу до церкви і не сержуся на нього (Гусина). У мене була образа, що Гусін розповів в інтерв'ю, що "Сабо зі мною не говорив". Я з ним сам на сам розмовляв близько півгодини і казав -"можеш залишатися, але я тобы не можу обіцяти основний склад". Він поговорив ще з президентом, а потім зібрав речі й поїхав".

Террикон


Коментарі ()