Головне

Ахметов: На 46-й хвилині я "катапультувався"...

08.05.2009 00:40 542 0
Президент донецького "Шахтаря" Рінат Ахметов залишив стадіон відразу після першого тайму матчу-відповідь Кубка УЄФА з "Динамо".

"На сорок шостій хвилині я вже "катапультувався" . Дуже радий, що ми змогли  досягти настільки важливої перемоги. Хочу привітати усіх шанувальників "Шахтаря" з виходом у фінал Кубка УЄФА.

Зараз мені не хотілося б говорити про фінал. Сьогодні я щасливий. Осьде знаходиться Сергій Щербаков, що мені ще до гри з "Марселем" сказав, що в півфіналі ми будемо грати з київським "Динамо" і вийдемо у фінал Кубка УЄФА. Це не мій віщий сон, це сон Сергія Щербакова. І ще, сьогодні я можу сказати спасибі Луческу, що він витримав дуже важку осінь. Не кожен тренер зможе так гідно витримати подібний тиск, що відчував Містер. І я йому дуже вдячний за те, що він зумів вивести команду у фінал Кубка УЄФА", - цитує Ахметова офіційний сайт "Шахтаря".

Також Ахметов розповів, що цієї ночі він не буде спати.

"Сьогодні я спати не буду, по-перше, мені ще треба другий тайм подивитися. Тому, що я його не бачив."

Перший тайм, який Ахметов ще досидів, він прокоментував так: "Ми виглядали непогано. "Динамо" не вдалося створити біля наших воріт серйозних моментів. А Жадсон забив дуже гарний і важливий гол."

Розповів Ахметов і про те, хто вже його привітав з виходом до фіналу Кубка УЄФА.

"Ви знаєте, я виключив телефон і ні з ким не розмовляв. Тільки зараз включив - мене привітала родина, діти і мама. А інші п'ятдесят пропущених дзвінків я ще не дивився. І ще, ми поки про це не говорили, але сьогодні я можу сказати, що урочисте відкриття "Донбас Арени" відбудеться в дуже знаменний для "Шахтаря", для всього нашого краю день - День міста і День шахтаря - 29 серпня цього року".

Коментарі ()