Головне

Гвардіола: Я думав, що "Челсі" буде грати більш відкрито

07.05.2009 10:06 307 0
Головний тренер "Барселони" Хосеп Гвардіола прокоментував результат матчу-відповідь Ліги чемпіонів з "Челсі".

"Ми грали на перемогу, більше володіли м'ячем і створювали гольові моменти. Нам не вдалося створити багато можливостей для взяття воріт.

Повинний сказати, я думав, що "Челсі" буде грати більш відкрито. Однак вийшло по-іншому, і нам було складно. Я завжди вірю у свою команду, ми не опускали рук, хоча останні 25 хвилин грали в меншості.

"Челсі" створив багато моментів на контратаках, але в цілому господарі грали дуже консервативно. Це цілком зрозуміло - коли в суперника є гравець як Ліонель Мессі, небезпечно може бути в будь-яку секунду. Проти "Челсі" важко боротися в повному складі, не говорячи вже про гру удесятьох.

Однак ми боролися до кінця, а зараз дуже, дуже раді. "Челсі" прекрасно грає на контратаках, але ми довели свою силу і хоробрість. У підсумку ми створили небезпечний момент перед самим фінальним свистком. Я дуже радий за Андреса Ініесту. Це відмінний футболіст, що гідно представляє "Барселону" у всіх значеннях цього слова. Його часто критикують за низьку результативність, однак я сподіваюся, що більше цього не станеться", - цитує тренера офіційний сайт УЄФА.

Коментарі ()