Головне

Ахметов: "Шахтар" має бути готовим до радикального кроку

07.05.2009 10:01 263 0
Футболісти "Шахтар" мають бути готовими до радикального кроку у другому півфінальному матчі Кубку УЄФА проти київського "Динамо". Про це заявив президент донецького клубу Рінат Ахметов.

"Для нас дуже важливий цей день. Футболісти мають продемонструвати все, що вони вміють. Вони мають бути готові до радикального кроку. Думаю, що вони принесуть радість вболівальникам", - наводить слова Ахметова прес-служба донеччан

"Думаю, ми всі схвильовані. Всі здорові, всі готуються до гри. Я теж хвилююся, але вірю в те, що моя команда покаже свої найкращі якості і вийде до фіналу Кубку УЄФА", - додав він.

За словами Ахметова, він не думає про те, що чогось "гірникам" може не вистачити. "Якщо так будеш думати, то в підсумку справді чогось не вистачить. Тому я думаю тільки про те, щоб все вистачило. Головне - завоювати путівку у фінал Кубку УЄФА".

На думку власника "Шахтаря", дуже важливо, що команда виграла матч чемпіонату України у Кривому Розі і на три очки випереджає головного конкурента за путівку до Ліги чемпіонів - "Металіст".

"Команда підходить до матчу з "Динамо" в непоганому настрої. Думаю, що цей настрій перенесеться на гру", - додав президент донеччан.

Ахметов також розповів, що не спілкувався із власником київського "Динамо" Ігорем Суркісом після матчу у Києві.

"По телефону ми з ним трохи поспілкувалися. Футболу не торкалися, обговорили лише організаційні питання", - сказав президент "Шахтаря".

За словами Ахметова, у нього із Суркісом споріднені душі, "ми один одного розуміємо".

"Він чудово знає, що я відчуваю. А я усвідомлюю, що відчуває він. Він не менше мене хвилюється і переживає. Наше завдання - зробити так, щоб Ігор Михайлович працював на гарному пульсі, сильно переживав за свою команду. І головне, щоб успіх був на нашій стороні! Я вірю у своїх футболістів і в те, що вони продемонструють найкращі якості", - додав керівник донецького клубу.

Коментарі ()