Головне

Платіні та Блаттер відкрили угорський будинок футболу

04.05.2009 16:52 285 0
Президент УЄФА Мішель Платіні та голова ФІФА Йозеф Блаттер відвідали відкриття нового технічного центру Угорської футбольної федерації.

Новий технічний центр, розташований в передмісті Будапешта, включає в себе чотири поля стандартного розміру, мініфутбольний зал, поле для пляжного футболу та 4-зірковий готель. Центр також стане домом наставника збірної Угорщини Ервін Кума.

Проект спонсорувала УЄФА і ФІФА. Частка вкладення європейського футбольного союзу склала 2,5 мільйона євро.

"Угорщина була відома такими великими талантами, як Ференц Пушкаш або Флоріан Альберт, але багато людей не мали змоги спостерігати їх на поле", - сказав Платіні на церемонії відкриття.

"Федерація зробила дуже важливий крок до повернення країни на колишні позиції, - продовжив Платіні. - Я знаю, що збірна Угорщини для гравців не старше 19 років вже пробилася у фінальну стадію молодіжного чемпіонату світу. Я не сумніваюся, що цей центр допоможе талановитим угорцями прогресувати".

"Одним відкриттям цього комплексу ми своїх завдань ще не вирішили, - зауважив президент Угорської футбольної федерації Іштван Кіштелекі. - Ми створили місце, яке зможе нам у цьому допомогти".

uefa.com

Коментарі ()