Головне

Гладкий: "Шахтар" не продемонстрував всього, на що здатний

01.05.2009 11:05 251 0
Донецький "Шахтар" у матчі півфіналу Кубку УЄФА проти "Динамо" не продемонстрував усього, на що здатний. Про це заявив нападник команди Мірчи Луческу Олександр Гладкий.

"Вболівальники побачили два різних тайми. В першій половині матчу активніше виглядали кияни, але після перерви нам вдалося переламати хід матчу", - наводить словами футболіста прес-служба "Шахтаря".  

На погляд Гладкого, "Шахтар" не продемонстрував всього, на що здатний.

"Дуже великим був вантаж відповідальності, дуже важливий був результат. Ми забили на полі суперника, а це важливо в двоматчевому протистоянні. Думаю, результат можна назвати справедливим і, сподіваюся, глядачам сподобалася гра", - додав він.

За словами форварда, "Шахтар" має зосередитися на матчі чемпіонату з "Кривбасом", а потім вже думати про другу гру, в якій і вирішиться, хто зіграє у фіналі Кубку УЄФА.

"Шахтар" і "Динамо" останнім часом грають по одному графіку. Не буду стверджувати, що кияни поступилися нам у функціональній підготовці. Обидві команди добре готові на даний момент. А ось в плані психології грати було справді складно, причому обом командам", - розповів Гладкий.

Коментарі ()