Головне

Ахметов: "Шахтар" зробив усе, що міг

01.05.2009 10:35 248 0
Футболісти "Шахтаря" у першому півфінальному матчі Кубку УЄФА проти київського "Динамо" зробили усе, що могли. У цьому переконаний президент донецького клубу Ірнат Ахметов.

"Як і очікувалося, цей поєдинок був дуже нервовим і напруженим. Перемогти хотіли обидві команди, але і ціна поразки була висока. "Шахтар" добився непоганого результату перед другою зустріччю в Донецьку. Я упевнений, що хлопці зробили в матчі з "Динамо" все, що могли. Проте, результат протистояння вирішиться 7 травня", - наводить слова Ахметова прес-служба "Шахтаря".

На його думку, перший матч не поступається в значущості матчу-відповіді.

"Ми стали свідками поєдинку, ціна якого - вихід у фінал Кубку УЄФА. Тренери і гравці це чудово розуміють, самовіддача була на високому рівні. У цьому матчі нам необхідно було доводити свої великі амбіції", - наголосив власник донецького клубу.

За словами президента чинних чемпіонів України, президент "Динамо" Суркіс "сказав, що його футболісти швидше бігають з великими преміями, а у "Шахтаря", навпаки, великі премії знижують швидкісні якості гравців".

"Зайва вага заважає грати у футбол", - додав Ахметов.

Він також спростував інформацію про те, що "гірники" отримають великі преміальні за перемогу над "Динамо".

"Хтось сказав, хтось підтвердив. Це все безпідставні плітки, які не хочеться навіть коментувати. Подібні запитання ставлять футболістам, вони природно, спростовують. Вже всі втомилися від цього питання. Зрозумійте, головна премія для гравців "Шахтаря" - це оплески вболівальників. Повірте, для моїх футболістів головна премія - результат матчу", - сказав Рінат Ахметов.

Коментарі ()