Головне

Ребров: "Шахтар" отримав перевагу над "Динамо"

01.05.2009 00:42 244 0
Донецький "Шахтар" нічиєю у київському матчі півфінального протистояння Кубку УЄФА проти київського "Динамо" добився переваги над суперником. Про це заявив екс-капітан "Динамо" і вихованець донецького футболу Сергій Ребров.

"Шанси, як і раніше, рівні. Швидше за все у другому поєдинку "Шахтар" гратиме від оборони і утримуватиме здобутий в Києві результат. Ясна річ, "гірники" мають перевагу перед киянами", - наводить слова нападника казанського "Рубіна" прес-служба "Шахтаря".

"Гра, відверто кажучи, була без моментів. Не можу сказати, що матч завершився з результатом, який би влаштовував киян. Я думав, вони, граючи вдома, доб'ються кращого результату. Ще до цієї зустрічі я говорив, що суперники рівні і варті один одного. Нинішня гра підтвердила мою точку зору", - додав він.

За словами футболіста, в одній парі зійшлися суперники, яким один на одного налаштовуватися не потрібно, тому команди навряд чи розраховували грати у видовищний футбол.

Ребров не зміг нікого особисто виділити у складі "Шахтаря".

"Вся команда зіграла надійно, впевнено. "Гірники" зуміли вижати максимум, чим і вирішили результат матчу. Напевно, в цьому і є підтвердження класу команди - використовувати моменти", - сказав він.

"Гріє душу той факт, що один наш представник в Стамбулі битиметься за цей трофей", - підсумував гравець.

Коментарі ()