Головне

Богуш: Ще нічого не втрачено

30.04.2009 23:08 506 0
Київське "Динамо", незважаючи на нічию на власному полі у першому півфінальному матчі Кубку УЄФА проти донецького "Шахтаря", має добру шанси на вихід у фінал. Про це заявив голкіпер київської команди Станіслав Богуш після матчу, повідомляє кореспондент "Чемпіона".

"Перший тайм ми грали справді добре, у низці епізодів нам просто не пощастило. Могли збільшувати нашу перевагу. А у другому таймі напевно у підсвідомості хлопців була думка, що не можна пропускати, і це зіграло із нами злий жарт", - сказав воротар.

Богуш також прокоментував епізод, коли донеччанам вдалося зрівняти рахунок.

"Не знаю, чи міг врятувати команду. Але якщо б заздалегідь вийшов, то міг би відкрити ближній кут і Вілліан міг просто покотити туди м'яч. Цей гол ідентичний тому, який "Шахтар" забив нам восени. Вілліан вивалився, ніхто не заважав йому зробити передачу, він підвів голову і віддав передачу", - сказав футболіст.

Богуш не знає, чи Бетао відіграв епізод до кінця, чи сподівався на рішення лайнсмена про оффсайд.

"Не хочу применшувати переваг "Шахтаря", але з "Валенсією" та ПСЖ було важче. Зараз ситуація практично ідентична із тією, яка була із іспанцями", - розповів гравець команди Юрія Сьоміна.

"У нас добрі шанси вийти далі. Ще нічого не втрачено, але на чужому полі ніколи не буває легко", - додав він.
Коментарі ()