Головне

Сьомін: Ми не показали своєї найкращої гри

30.04.2009 22:25 417 0

Київське "Динамо" у півфінальному матчі Кубку УЄФА проти донецького "Шахтаря" не показало своєї найкращої гри. Про це заявив головний тренер віце-чемпіонів України Юрій Сьомін на післяматчевій прес-конференції, повідомляє кореспондент "Чемпіона".

"Гра була дуже нервовою, гравці не впоралися із такою напругою. На погляд, саме через це ми не показали своєї найкращої гри. Хоча моменти, щоб подвоїти рахунок були. Але у другому таймі незрозуміло чому ми сіли на свою половину поля і віддали ініціативу "Шахтарю". Один момент, який був, "Шахтар" реалізував", - сказав коуч "біло-синіх".  

За словами головного тренера "Динамо", травмованого Мілевського не було доцільності замінювати.

"Мілевський навіть на одній нозі приносив користь. Ушкодження - а це був забій, а не розтягнення чи виверт - ми його лишали на полі, бо він єдиний, хто загрожував воротам "Шахтаря". А на заміні був лише Зозуля", - зазначив наставник киян.

Сьомін також наголосив, що у перерві не було установки грати на захист.

"Була установка, щоб гравці середньої лінії були активнішими та зустрічали суперника на чужій половині поля. Але цього не вийшло", - додав російський фахівець.

На думку Сьоміна, Чернат та Гіоане, які з'явилися на заміну, не внесли свіжості у гру команди.

"Ми думали, що румунські легіонери знають усі нюанси і зможуть знайти якісь ходи, щоб забити гол. Це теж один із факторів, чому ми не переломили гру. Але це пройшов лише перший тайм, така ж ситуація була у нас із "Валенсією", продовжуємо працювати, жити і готуватися до наступної гри", - розповів тренер "Динамо".

Сьомін вірить, що команда зможе вийти у фінал Кубку УЄФА. "Якщо б ми не вірили, так би не хвилювалися".

Коментарі ()