Головне

Венгер: У Лондоні ви побачите інший "Арсенал"

30.04.2009 09:55 273 0

Вболівальники змоужть побачити інший лондонський "Арсенал" у матчі-відповіді 1/2 Ліги Чемпіонів проти "Манчестер Юнайтед". Про це після зустрічі на виїзді заявив головний тренер "канонірів" Арсен Венгер.

"Це була важка гра, яку команди провели у високому темпі. Суперник почав зустріч краще, так і у кількості гольових моментів нас перевершив. Позитивний момент полягає в тому, що ми поступилися лише з мінімальним рахунком", - сказав тренер.

"Ми здатні досягти необхідного для нас підсумку. Навіть якби матч відбувся наступного дня, він міг би скластися інакше. У нас достатньо класу, щоб грати в інший футбол. Остаточний результат протистояння ще зовсім не зрозумілий. Суперник може нарікати на те, що не реалізував гольові моменти і не провів другий гол, а ми, зі свого боку, на те, що дозволили їм ці моменти створити ", - цитує тренера "канонірів" сайт УЄФА.

За словами тренера, Мануель Альмунія відіграв блискучо, він показав дуже високий рівень у кожному моменті. Він відмінно читав гру, приймав правильні рішення, діяв якісно і точно.

"Дуже хороший матч провів Кіран Гіббс, якого вважаю дуже талановитим крайнім захисником. В атаці ми діяли недостатньо гостро. Після стартових двадцяти хвилин гра стала більш збалансованою, ніж дехто вважає. А ось у завершальній третині могли б діяти і краще: якщо в обороні все було нормально, то в атаці мало що вийшло, хоча саме нам потрібно було відіграватися", - додав Венгер.

На думку тренера лондонців, МЮ міг діяти у своїй улюбленій манері - на контратаках.

"Тепер у нас є гарна можливість показати характер і силу духу. І я впевнений, що нам це вдасться зробити. Перемога стане найважливішою з усіх над МЮ, оскільки на кону - вихід у фінал. У наступний вівторок ми будемо відмінно готовими, так що ви побачите інший "Арсенал", - додав Арсен Венгер.

Коментарі ()