Головне

Луческу порівняв Ахметова з Моратті

23.04.2009 20:10 247 0
Мірча Луческу дав свій перший коментар після того як підписав новий 2-річний контракт з донецьким "Шахтарем".

"Не настільки важливо, що я продовжив контракт. Важливо те, що я буду робити після його продовження! Я вирішив, що можу продовжити роботу з "Шахтарем". Це молода команда. Усе найважче вже позаду. Нелегко було після відходу важливих гравців, таких, як Матузалем, Тимощук, Маріка, Елано й інших, побудувати нову команду. Ми її намагалися створити з молодих футболістів, а не з досвідчених. Тому торік і відбувся спад.

Людині, що завоювала якісь титули, здається, що він вже усього досяг і що не треба жертвувати собою для досягнення подальших результатів. Ми пройшли через це. Упевнений, нинішня команда може рости і далі", - розповів Луческу.

Також тренер "гірників" заявив, що він обрав "Шахтар" не через гроші, оскільки в його були і не гірші варіанти.

"Якщо я залишився тут, це не виходить, що мені нікуди було йти. Я залишився, тому що хотів продовжити роботу з цією командою. Це не пов'язано ні з грішми, ні з чим іншим. У мене були варіанти не гірше.

Я хочу працювати з "Шахтарем" і вірю, що він може досягти ще великих результатів. Плюс, звичайно, зіграти на новому стадіоні. Звичайно, я дуже задоволений, що ще зможу попрацювати з нашим президентом. Він робить так багато для свого клуба й українського футболу, що його можна порівняти з Массімо Моратті, президентом "Інтера", - цитує Луческу сайт "Шахтаря".

Коментарі ()