Головне

"Шахтар" оскаржив рішення ФФУ

23.04.2009 18:38 457 0

Футбольний клуб "Шахтар" звернувся до голови Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України Стефана Решко зі скаргою на рішення ФФУ, що стосується відмови призначити іноземних арбітрів на матч півфіналу Кубку України "Шахтар" (Донецьк) - "Динамо" (Київ).
 
"ФК "Шахтар", згідно з Регламентом змагань (глава 5, ст.33, п.3) та процедури запрошення іноземних арбітрів для проведення матчів Чемпіонату та Кубку України, заздалегідь відправив відповідне прохання, що стосується призначення іноземної бригади арбітрів на вищевказаний матч, однак одержав відмову від ФФУ", - йдеться у документі.

Як вважає "Шахтар", рішення ФФУ порушує вищезгадані регламентні документи та ставить клуб в нерівні умови із суперниками.
 
ФК "Шахтар" просить КДК скасувати це рішення і зобов'язати ФФУ призначити на матч 1/2 фіналу Кубка України "Шахтар" - "Динамо" іноземних арбітрів.
 
Звернення підписано генеральним секретарем ФК "Шахтар" Олександром Черкасовим. Копія направлена у Федерацію футболу України, повідомляє сайт "Шахтаря".

Коментарі ()