Головне

Матч "Шахтар" - "Динамо" судитиме Можаровський - Шевченко

23.04.2009 15:57 548 0

Півфінальний матч Кубку України між донецьким "Шахтарем" та київським "Динамо" буде обслуговувати бригада арбітрів на чолі із Юрієм Можаровським. Як заявив голова комітету арбітрів Федерації футболу України Вадим Шевченко, зараз немає жодних підстав змінювати арбітра.

"Поки що у комітету арбітрів немає підстав змінювати призначення. Чому поки що? Тому що до 13 числа, швидше за все, Можаровський буде судити інші матчі. Якщо отримає негативну оцінку і потрапить під дисциплінарні санкції ... Все можливо. Але якщо відсудить якісно, його призначення на "Шахтар" - "Динамо" залишиться в силі", - сказав Шевченко.

Голова комітету арбітрів також підтвердив, що ФФУ, незважаючи на протести "Шахтаря", не буде запрошувати іноземних арбітрів.

"Запрошувати іноземця ми не будемо. Ми зобов'язані запросити арбітра "Прем'єр" чи "Еліт"-групи УЄФА. Це 45 чоловік. УЄФА пише, що якщо ми для гри "Шахтар" - "Динамо" у Кубку України висмикуємо закордонних суддів, то вони вже не потрапляють в число тих, які будуть обслуговувати матчі наших команд у Кубку УЄФА", - цитує Шевченка газета"Сегодня".

Коментарі ()