Головне

Маркевич: Незабаром нам на голову сядуть, якщо ще не сіли

23.04.2009 08:36 298 0

Після півфінального матчу Кубка України з "Ворсклою" головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич поскаржився на нереалізацію голевих моментів.

"На жаль, не змогли ми пройти оборону суперника. Було кілька шансів. Звичайно, при такій насиченій обороні треба було забивати, тоді було б легше грати. Не вдалося нам це зробити, і це наша найбільша проблема - важко нам даються ігри. Я не раз говорив: нам потрібний серйозний форвард... Ну, і десь підсіла наша середня лінія. Ми часто граємо, не встигають футболісти відновлюватися.

Хоча, в обороні зіграли досить непогано. "Ворскла" нічого не створила небезпечного. Але результат 0:0 нас не влаштовує, прийдеться грати ще одну гру в Полтаві", - цитує Маркевича офіційний сайт "Металіста".

Також Маркевич розкритикував нападника Дениса Олійника, котрий не виконує його установку на гру.

"Я ставив йому завдання грати лівого нападника-півзахисника. На жаль, він або не розуміє, або не слухає. Будемо з ним розмовляти по-іншому. Просто бігати по полю - це не діло. Є чітка установка, тобто, необхідно її виконувати" .

Висловив Маркевич претензії і до керівництва клубу, яке погане відстоює інтереси команди.

"Я не можу зрозуміти, чому наш клуб поводиться так пасивно. Усім переносять гри, крім нас. Ми мовчимо, і я не знаю, з чим це пов'язано. Те, що робиться, це - безладдя. Я не знаю, яким це словом назвати. Що хочуть, те і роблять. Незабаром нам на голову сядуть, якщо ще не сіли. Я не скажу, що це причина, по якій ми не виграли...

Але давайте поставимо команди в однакові умови. Нам через 3 дні знову грати, ми боремося з "Шахтарем" за друге місце. Вони будуть свіжі, а ми... Напевно, це питання до керівництва, а не до мене", - Маркевич.

Коментарі ()