Головне

"Металіст" і "Ворскла" перенесли визначення фіналіста в Полтаву

22.04.2009 20:04 724 0
"Металіст" і "Ворскла" перенесли визначення фіналіста в Полтаву
Півфінальний матч Кубка України між "Металістом" та "Ворсклою" не виявив переможця. Гра закінчилася з рахунком 0:0 і тепер переможця цієї пари визначить двобій у Полтаві за тиждень.

Для "Ворскли" вихід до півфіналу міг означати одне - команда б гарантувала собі участь у Лізі Європи (колишній Кубок УЄФА. прим. Чемпіон), тому що, мабуть ніхто не сумнівається, що інші півфіналісти Кубка України "Шахтар" чи "Динамо" опустяться нижче 4 місця в турнірній таблиці... "Металіст" же поки продовжує зберігати шанси ще й на друге місце та на Лігу чемпіонів.

Як би там не було, але гра була за місце в єврокубках без будь-яких але.

У першій половині зустрічі обидві команди продемонстрували футбол практично без моментів з граничною обережністю в обороні. В нападі харків`ян проходи Девіча та Коельо закінчувалися падінням поблизу штрафної або в зоні пенальті, але на суддю Деревінського вони не справляли враження. В одному з моментів Девіч навіть зумів пробити повз Долганського і не влучив у ворота.

"Ворскла" грала на контратаках переважно через фланги, але їх навіси закінчувалися у штрафній господарів і не мали далі продовження.

На 43 хвилині чудову нагоду забити мав Коельо, який забіг зліва у штрафну, але замість пасу на дальню штангу на вільного Слюсара закрутив м`яч, який оминув "рамку".

Другий тайм розпочався з штурму "Металіста", який насів на ворота "Ворскли". Спочатку удар з ходу Олейника прийшовся в захисника, який стояв на штанзі. Через кілька хвилин Коельо пристрілявся з метрів 20-ти і Долганський перевів м`яч на кутовий.

На цьому небезпека біля воріт команди Долганського закінчилася і гості відбивалися і особливо не активізували свою гру в нападі, сподіваючись на гру у Полтаві. Лише на 90 хвилині зумів трохи налякати харківську торсиду Главіна, але його удар був трохи неточним.

Кубок України. 1/2 фіналу.

"Металіст" - "Ворскла" - 0:0 (0:0)

"Металіст": 23. Бажан, 6. Ганцарчик, 7. Валяєв (81), 8. Едмар, 9. Слюсар, 22. Обрадовіч, 27. Майдана, 32. Асеведо (Бордіян 75), 33. Девіч, 30. Папа Гуйє, 50. Коельо

"Ворскла": 1. Долганський, 3. Деспотовскі, 4. Даллку (Чічіков 89), 5. Краснопьоров, 7. Маркоскі, 8. Кулаков, 11. Главіна, 25. Медвєдєв, 27. Янузі (Ярошенко 90+2), 37. Ярмаш, 48. Чеснаков.

Коментарі ()