Головне

Гришко задоволений результатом, але не змістом гри "Чорноморця"

20.04.2009 11:06 201 0
Головний тренер "Чорноморця" Віктор Гришко лишився задоволений результатом, однак не змістом гри його команди у матчі 24 туру прем'єр-ліги України проти ФК "Львів".

"Про гру зараз можна говорити на емоціях, це важко. Нашим суперником була гарна молода команда, організована, ви знаєте, вони мало пропускають. Для нас гра склалася непогано по результату, а він нам і потрібен був потрібен передусім. Подивимося запис, проаналізуємо гру, дії кожного гравця, будемо розбиратися", - сказав він.

Гришко радий, "що ми взяли три очки, а надто, що гра була за 6, а в нашому випадку, з огляду на відібрані очки, за всі 12".

"Так що, перемога була потрібна кров з носу, я радий, що ми її досягли", - переконаний наставник "моряків".

Також Гришко наголосив, що незадоволений змістом гри.

"Деякі гравці не зіграли на тому рівні, на якому вони здатні грати. Не всі", - додав тренер.

За словами тренера одеситів, заміна півзахисника Володимира Бондаренка спричинена травмою.

"Він отримав удар по голові, зараз лікарі проведуть обстеження. У нього трохи паморочиться, так що заміна була вимушеною", - повідомив Гришко.

"Ми в кожному матчі намагаємося грати на результат, не сидимо в обороні і тільки відбиватися, у нас в кожній грі є моменти, які ми повинні реалізовувати. Сьогодні у Сашка Косиріна був момент, він повинен був забивати. І у минулій грі, і в позаминулій були моменти, загалом, є над чим працювати", - наводить слова тренера сайт "Чорноморця".

Коментарі ()