Головне

Луческу: Ми повинні бути максимально налаштовані і зосереджені

16.04.2009 00:23 317 0
Своє передматчеве спілкування зі ЗМІ в Марселі головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу розпочав з налаштування на оптимістичний лад.

"Хочу сказати, що завтрашній матч буде дуже серйозний і важливим для нас, так само, як і весь попередній і наступні матчі в єврокубках. Буде важко, але ми сподіваємося, що в нас усе вийде", - сказав Луческу.

Рахунок 2:0 у першій грі Луческу назвав дуже небезпечним для його команди.

"Я і зараз вважаю, що 2:0 - дуже небезпечний рахунок. Завтрашня гра вкрай важлива для нас. Ми повинні бути максимально налаштовані і зосереджені. У той же час нам потрібно діяти обережно, щоб протистояння з "Олімпіком" склалося для нас вдало."

Назвав румунський тренер і гравців французького клубу, яких він остерігається.

"Ми сподіваємося показати видовищну, красиву гру проти дуже серйозної команди - марсельського "Олімпіка", в якій грають сильні, відомі футболісти - Вальбуена, Зенден, Коне, Бен-Арфа. З ними потрібно бути дуже обережними."

Причому Луческу вважає, що нападу суперника вистачить гостроти і без Брандау, який пропускає матчі із "Шахтарем".

"Марсельська команда дуже організована і крім Брандау має ряд прекрасних виконавців в атаці. У той же час ми можемо розраховувати на наших атакуючих півзахисників і нападників, котрі здатні в будь-який момент загострити гру", - цитує Луческу офіційний сайт "Шахтаря".

Коментарі ()