Головне

Тимощук розповів студентам про капітанство

11.04.2009 13:31 341 0
Перед матчем з "Амкаром" капітан "Зеніту" Анатолій Тимощук прочитав в Санкт-Петербурзькому державному університеті лекцію, в якій розповів про свою команду і лідерські якості кожного з її гравців.

Лекції в традиційному сенсі цього слова, втім, не вийшло, пише "Газета.UA".

"У "Зеніті" дуже багато гравців, які володіють лідерськими якостями, - відповів на одне з цих питань Тимощук. - Кожен футболіст, який виходить в основному складі, здатний повести за собою команду".

Капітан пітерців особливо відзначив, що лідерські якості у футболіста повинні бути присутніми не тільки на полі, але і за його межами.

"Інтереси команди завжди вище власних, - підкреслив українець. - Якщо забувати про це хоч би на мить, то хорошим капітаном не стати".

Не обійшлося і без питань про трансферну активність клубів: студентів цікавили технологія переходів футболістів з команди в команду і чутки про перехід гравця з "Зеніту" до "Баварії" влітку.

"Переговори на даний момент продовжуються, і говорити про те, що я залишу "Зеніт", було б неправильно, - пояснив ситуацію Тимощук. - Зараз я гравець команди Діка Адвоката, і незалежно від результату переговорів я віддаватиму "Зеніту" всі сили".

Коментарі ()