Головне

"Динамо" і "Шахтар" повернули Суркіса в Радянський Союз

11.04.2009 10:20 386 0
Президент федерації футболу України Григорій Суркіс вважає, що український футбол переживає підйом завдяки вдалому виступу клубів в єврокубках.

"Цей успіх - важливий поворот подій. Складається враження, що ми повертаємося у велике минуле - 1975 рік, коли кияни завоювали перший європейський трофей, а також 1986-й. Настають часи відродження, і я думаю, що українські команди - "Динамо", "Шахтар" і "Металіст", якому не вистачило лише везіння, - заслужили похвали.

Три українських представники в 1/8 фіналу - це досягнення, якого ми не могли досягти довгі роки. Як я вже говорив, ми вступили в часи відродження. Ніхто не вірив в успішний виступ наших команд до початку цього турніру. Думаю, що такі результати дозволили нам досягти поваги навіть з боку кращих європейських клубів.

На цій стадії слабких команд не залишилося, складно виділити і фаворита. Усі суперники мають рівні шанси, і тільки в самому кінці шляху, у фіналі, ми дізнаємося, хто ж є кращим із кращих", - цитує Суркіса офіційний сайт УЄФА.

Коментарі ()